CAR lift - пътнически асансьор за автомобили

 Каталог за сваляне 

 

CAR LIFT е проектиран да задоволи най-високите изисквания при вертикалното транспортиране на автомобили и хора. Направен е от най-здравите материали и притежава най-високото ниво на безопасност в своя клас.

Стандартно оборудване

Интериор

Метална кабина затворена отвсякъде с плътни стени, автоматични врати - в кабината и на етажите, вградено в тавана усилено осветление, под - метален рифел, предпазна гумена лента на всички стени на кабината, метални прагове на входовете, огледала за обратно виждане, 2 пулта с управление в кабината на срещуположни стени.

Механика и електроника

Система за симетрично разпределение на натоварването на кабината, електронно изравняване с отворени врати, 2 фото-датчика на всеки вход, принудителна вентилация, хидравлични клапани за плавно спиране и тръгване, гонг, дисплей в кабината, бутон отваряне и бутон за затваряне на вратата, подготовка за инсталиране на дистанционно управление, подготовка за инсталиране на система за ограничен достъп.

Car lift elevator for vehicle

Кабина на асансьор за автомобили

Защити

Звуково и светлинно претоварване, аварийно осветление, система против спукан хидравличен маркуч, аварийно движение на батерии при спиране на ел. захранване до долна спирка и отключване на вратите без да ги отваря (отварят се ръчно), механична защита против притискане на вратата, гумени буфери под кабината.

 Допълнително оборудване
Интериор
Прахово боядисани стени и врати на кабината в цвят по RAL или пластифицирана ламарина “скинплейт”. 
Механика и електроника
Софт-стартер, система за мигновенно изравняване с етажа, гласов синтезатор с презаписваеми съобщения на български език, автоматично отваряне на вратите при спиране на ел. захранването, усилено осветление на входовете, светофари на изходите на асансьора.

Car lift асансьор за автомобили vehicle elevator